Od łyżki i czółna do do smartfona i chipsów: analiza aksjosemiotyczna i funkcjonalno-strukturalna rzeczy
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | 3402-20OŁSS |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Od łyżki i czółna do do smartfona i chipsów: analiza aksjosemiotyczna i funkcjonalno-strukturalna rzeczy |
Jednostka: | Instytut Stosowanych Nauk Społecznych |
Grupy: | |
Strona przedmiotu: | http://badamykulture.pl/index.php/2019/04/23/od-lyzki-i-czolna-do-smartfonu-i-chipow-aksjosemiotyczna-i-funkcjonalno-strukturalna-analiza-rzeczy/ |
Punkty ECTS i inne: |
2.00
|
Język prowadzenia: | (brak danych) |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2023/24" (w trakcie)
Okres: | 2024-02-19 - 2024-06-16 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT |
Typ zajęć: |
Konwersatorium, 20 godzin, 15 miejsc
|
|
Koordynatorzy: | Barbara Fatyga, Aleksandra Zalewska-Królak | |
Prowadzący grup: | Barbara Fatyga, Aleksandra Zalewska-Królak | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie na ocenę
Konwersatorium - Zaliczenie na ocenę |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Warszawski, Wydział Nauk Ekonomicznych.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Warszawski, Wydział Nauk Ekonomicznych.